fbpx

Michelle Pearson: Moeder van 4 kinderen die stierven tijdens benzinebommenaanval sterft 20 maanden later

GFC NIEUWS- Een moeder van vier kinderen die gedood werden tijdens een aanval met benzinebommen is 20 maanden daarna gestorven.

Ruim 75% van haar lichaam werd verbrand tijdens de aanval.

Michelle Pearson, 37, stierf zondag nadat ze langer dan anderhalf jaar heeft gevochten om te herstellen aan de opgelopen verwondingen tijdens een aanval in haar woning in Salford, Greater Manchester (Engeland).

Haar moeder Sandra Lever zegt dat Michelle, die in kritieke toestand verkeerde, “haar vleugels heeft gekregen en zich heeft herenigd met haar baby’s.”

Nu wordt de mogelijkheid bekeken om de zaak te heropenen, zodat de kindermoordenaars ook gestraft kunnen worden voor de dood van Michelle.

De jongste kinderen van Michelle – Lia (3), Lacie (7), Brandon (8) en Demi (15) stierven allemaal bij de brand twee weken voor Kerst in december 2017.

BEKIJK OOK
36-jarige man aangehouden in Tibiti-drugszaak

Alleen haar oudste zoon Kyle overleefde de aanval.

Zak Bolland en David Worrall werden schuldig bevonden en kregen een levenslange gevangenisstraf van respectievelijk 40 en 37 jaar.

Kyle, haar oudste zoon, toen 17 jaar, en Bolland waren betrokken bij een aantal tegenaanvallen over schade aan het voertuig van Bolland voor ruim US$ 250.

De jongens hebben twee benzine bommen in de woning gegooid, terwijl de familie sliep. De zoon van Michelle en een vriend konden uit de brandende woning vluchten.

Lacie, Brandon en Demie stierven voordat de brandweer arriveerde.

Michelle en Lia die in een andere kamer sliepen, werden met brandwonden afgevoerd naar het ziekenhuis. Lia stierf twee dagen daarna.

De vriendin (21) van Bolland die hand en spandiensten had verleend, kreeg 21 jaar celstraf.