Ramadhin: Meye, Stutgard en Cullimore een gevaar voor de samenleving

GFC NIEUWSREDACTIE- Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft zaterdagavond tijdens een Zoommeeting ongezouten kritiek geleverd op persoon die fake-nieuws verspreiden over Covid-19 en de vaccinaties.

De minister riep de geestelijk leider Steve Meye, voedseltechnoloog Ricky Stutgard en natuurgenezer Richard Cullimore op “om te stoppen met het verspreiden van misinformatie, misleiding van de gemeenschap en het vertellen van leugens over het Covid-vaccin.”

Ramadhin waarschuwt ‘de misleiders’ dat hij maatregelen tegen ze gaat treffen als er geen gehoor wordt gegeven. Hij beroept zich op artikel 7 van de Wet Burgerlijke Uitzonderingstoestand.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Plaats grote tent op Onafhankelijkheidsplein Paramaribo en prik 24 uur per dag

De minister vindt het onverantwoord dat dagblad Times of Suriname een eigen onderzoek gaat beginnen naar sterfgevallen na vaccinatie.

De bewindsman zegt dat niemand verplicht is om te vaccineren. Dat houdt niet in dat anderen opgehitst moeten worden die wel openstaan voor een vaccinatie.

Ramadhin vindt zelfs dat deze personen een gevaar zijn voor de volksgezondheid. De regering zal daarom niet schromen om maatregelen tegen ze te treffen.

BEKIJK MEER GFC GEZONDHEIDSNIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten