fbpx

Meubilair O.S. Bambischool voor 75% vernieuwd dankzij Brunswijk

GFC NIEUWS- Met de hulp van vicepresident Ronnie Brunswijk is eindelijk 75% van het meubilair van de O.S. Bambischool in Moengo vervangen.
De school telt ongeveer 400 leerlingen en kampt al jaren met een tekort aan meubilair. Volgens het hoofd van de school, Tresna Pinas, is er verschillende keren aangeklopt bij het ministerie van Onderwijs Wetenschappen en Cultuur, echter zonder succes.
De school heeft uiteindelijk uit eigen middelen geprobeerd enkele tafels te repareren. Ook kreeg de school vorig jaar enkele kleine donaties. Ondanks deze inspanningen was echter nog zeker 75% van de tafels en stoelen aan vervanging toe.
Tijdens het bezoek van de vicepresident op de eerste schooldag van het jaar vroeg het schoolhoofd om ondersteuning. Brunswijk deed de belofte zich te zullen inzetten om het oude en kapotte meubilair van de school te vervangen. Deze belofte werd op 16 oktober ingelost, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.
De schenking bestond onder anderen uit stoelen, tafels, kasten en bureaus. Volgens het schoolhoofd draagt goed meubilair zeker bij aan een goede motivatie.

BEKIJK OOK
Narcotica Brigade houdt verstrekker postpakket met drugs aan