fbpx

MeToo-vrouwen klagen over seksuele intimidatie, maar wilden in de slaapkamer hun carrière plannen

Redactie GFC Nieuws — Wat deden bepaalde vrouwen in Hollywood om 3 uur ’s nachts in hotelkamers bij mannen? “Zij waren 15 jaar geleden daar in de kamer omdat ze dachten dat zij een baan zouden krijgen. Omdat zij hoertjes zijn.”

De in ongenade gevallen sitcomster Roseanne Barr doet het weer. Deze keer ging zij in de Candace Owens Show los over de MeToo-beweging: presidentskandidate Kamala Harris, Christine Blasey Ford – die rechter Brett Kavanaugh beschuldigde van ongewenste intimiteiten die minstens 35 jaar terug zouden hebben plaatsgehad – en vele andere vrouwen gingen over de tong.

Veel MeToo-vrouwen die vandaag klagen over seksuele intimidatie, zaten jaren geleden bij mannen op de kamer omdat zij hoopten dat het hun carrière zou helpen, zegt Barr.

BEKIJK OOK
Fols uit bezorgdheid bij start nieuw schooljaar: leerkrachten gedeprimeerd

“Ze doen alsof ze daar niet waren om seksuele gunsten te ruilen voor geld,” zei ze, en voegde er aan toe: “Ik herken een hoer als ik er een zie.”

Over Kamala Harris zegt Barr dat die een verhouding had met Willie Brown, de vroegere burgemeester van San Francisco, om daar politieke munt uit te slaan. Brown gaf in een artikel in de San Francisco Chronicle toe dat hij Harris heeft geholpen bij haar politieke carrière.

De grondlegster van de MeToo-beweging wil in 2020 een gooi doen naar het presidentschap. “Kijk naar Kamala Harris, die ik Kama Sutra Harris noem,” sneerde Roseanne over de kandidate, die de grondslagen voor haar carrière in de slaapkamer zou hebben gelegd.