fbpx

Met veel mannen naar bed gaan zorgt voor psychologische schade bij vrouwen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het bed delen met een groot aantal mannen zorgt voor blijvende mentale schade bij vrouwen, zegt een gewaardeerde Brits-Amerikaanse influencer.

“Het idee dat dames zonder enige vorm van connectie of binding alsmaar intiem kunnen zijn met diverse mannen is een grote leugen. 

Puur biologisch en historisch gezien hoort een vrouw zwanger te raken na het hebben van geslachtsverkeer, en zou zij zonder man die haar verzorgd komen te sterven.”

Dat zijn de woorden van multimiljonair en ervaringsdeskundige op vrouwengebied Andrew Tate, die recent te gast was bij een podcast in Miami.

Hij zegt dat dames niet in staat zijn om met veel mannen naar bed te gaan zonder gevoelens voor tenminste één van hen te ontwikkelen. In tegenstelling zouden heren dit wel kunnen omdat ze ‘zijn gemaakt om hun DNA te verspreiden.’

BEKIJK OOK
Secretaresse wordt 'gek' van man die onterecht aan iedereen vertelt dat ze relatie met hem heeft

Ook vertelt hij meiden te kennen die ‘maar’ 1 of 2 bedpartners hebben gehad en nog vol bewondering naar hun man kijken.

“Weet je nog toen je vijftien was en voor het eerst verliefd werd? Zo voelen zij zich nog. Promiscue vrouwen kunnen dit niet”, vult hij aan.

“Losbandige vrouwen vallen onder de meest depressieve demografie ter wereld en weten dondersgoed dat ze fout bezig zijn.”

Vooral voor het vinden van een goede man zou het leiden van een buitensporig leven op latere leeftijd zorgen voor minder goede partneropties omdat van nature, mannen dit soort vrouwen zouden verafschuwen.

“Voor een mooi verloop van een vrouwenleven is degene die in haar jongere jaren besluit te settelen op de lange termijn het gelukkigst”, wordt er tot slot beweert.

foto ter illustratie