fbpx

Met mijn geslachtsdeel nog in haar hand vertelde zij haar man dat ze van hem houdt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De populaire vrouwenkenner uit Den Haag, Casanova, zegt dat hij al op zeer jonge leeftijd het vertrouwen in de mensheid is kwijtgeraakt.

Hij benadrukt dat hij erg veel ontrouw en andersoortig deloyaal gedrag van anderen in het leven heeft meegemaakt. Dit maakt het voor hem extreem moeilijk om mensen nog op hun woord te kunnen geloven.

“Wat bij mij het vertrouwen in vrouwen helemaal heeft weggehaald is het moment dat ik in bed lag met een gehuwde dame en haar man belde naar haar mobiel”.

“Met mijn geslachtsdeel nog in haar hand en de mijne op haar buste beantwoordde ze de oproep en gebaarde mij om geen geluiden te maken”.

“Zij vertelde haar echtgenoot dat ze op bezoek was bij een vriendin, iets later thuis zou komen en sloot het gesprek af met de lieve woorden ‘love you'”.

BEKIJK OOK
Ernstige problemen in je leven geven soms belangrijke richtlijnen die je niet moet negeren

Casanova vertelt aan GFC Lifestyle dat hij vaker dergelijke gevallen heeft meegemaakt. “Men moest eens weten hoeveel leugens er worden verteld om overspel te verhullen”.

De womanizer die het al met meer dan 1400 vrouwen heeft gedaan beweert verder dat mannen zich net zo goed schuldig maken aan het vreemd gaan en het produceren van leugens.

“Ik weet van veel vrienden die haast wekelijks gaan naar dames van lichte zeden en zelfs uren doorbrengen in erotische clubs”.

“Aan hun vriendin of vrouw zeggen ze doodgewoon dat ze moesten overwerken terwijl ze in werkelijkheid in bed aan het stoeien waren met prostituees”, legt hij uit.

Foto ter illustratie.