fbpx

Met coronavirus besmette tante in Paramaribo wordt bedreigd: ‘ze heeft moedwillig mijn moeder besmet’

GFC NIEUWSREDACTIE – Een vrouw van middelbare leeftijd die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo wordt sinds maandag bedreigd en voor alles wat vies en vuil is uitgescholden door haar nicht.

Het bedreigingsslachtoffer was recentelijk besmet geraakt met het potentieel dodelijk coronavirus. Daar kwam ze pas achter omdat ze op instigatie van haar werkgever regelmatig moest testen.

Ondanks ze wist dat ze asymptomatisch geïnfecteerd was, is ze toch geweest op een besloten feestje dat door haar familie was georganiseerd.

Daarbij heeft ze nota bene ook geen afstand van anderen weten te bewaren en niemand vooraf op de hoogte gebracht dat ze positief was getest. Dat deed ze pas achteraf.

Ze wordt nu verweten doelbewust op de party te zijn geweest om anderen te besmetten.

BEKIJK OOK  Surinaamse moeder beweert dat haar kind vervloekt is door ex- vriendin van haar geliefde

“Mijn moeder ligt al twee dagen erg ziek in bed en is nu ook positief getest. En dit alleen maar omdat haar zus het nodig vond om toch te komen op het feest. Alleen maar uit gierigheid om gratis te komen eten”.

“Ik ben woedend op haar. Zij kan de pot op. Als mijn ma komt te overlijden of klachten hieraan overhoudt is zij de schuldige en zal ik haar nooit vergeven”, zegt de nicht op zeer boze toon aan GFC Nieuws.

Ook een aantal andere mensen die op het feest waren zijn besmet geraakt. Slechts twee anderen vertonen klachten. Die zijn echter mild van aard.

Foto ter illustratie.