fbpx

Mensen in Suriname met pijn komen van hun klachten af met natuurlijke olie

“Voor mij gelukkig geen pijnstillers meer. Het is niet meer nodig want mijn pijnklachten zijn nu veel minder sinds ik met deze nieuwe behandeling ben begonnen. Ik kon nauwelijks goed lopen door de hevige pijn aan mijn knieën, maar nu gaat het echt vele stukken beter. Voor mij is dit meer dan een fantastisch resultaat”, zegt de 52- jarige Gerda uit Paramaribo.

De vrouw had jarenlang pijnen aan de nek, schouders en knieën en heeft gebruik gemaakt van de nieuwe DLPA- olie behandeling uit Duitsland, die nu ook in Suriname met veel succes wordt uitgevoerd.

“Ook mijn man is nu onder behandeling voor zijn rugpijnen en ook hij is erg positief gestemd over de resultaten. Ik kies liever voor deze natuurlijke DLPA- behandeling met een speciale olie. Het voordeel is dat die zeer goed werkt en bovendien voor elke Surinamer betaalbaar is gemaakt”, legt Gerda uit aan GFC Nieuws.

De DLPA- behandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 in Paramaribo (454682 / 8914140) uitgevoerd, duurt een uur en kost SRD 25,- per keer.

De nieuwe natuurlijke behandeling uit Duitsland, waarbij er ook een speciale synergetisch werkende olie wordt gebruikt, blijkt volgens internationaal onderzoek bijzonder goed te helpen bij pijnklachten en andersoortige problemen van de nek, schouders, rug, knieën, heupen, benen, armen, polsen, voeten of stijve spieren en gewrichten.

Maar ook hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, stress, menstruatieklachten, verlammingen, tintelingen, aan suikerziekte gerelateerde klachten, lusteloosheid, snurken, impotentie en andere klachten kunnen goed behandeld worden met DLPA.

Volgens verscheidene ervaren experts is het raadzaam om bij chronische klachten liever gebruik te maken van natuurlijke behandelmethoden.

BEKIJK OOK
Nieuwe studie toont verhoogde kankersterfte bij mensen met diabetes type 2

Het voordeel is dat het een 100 procent natuurlijke behandeling is die veelal de klachten helemaal wegneemt of sterk doet verminderen. Ook de zeer ervaren Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke adviseert personen met deze klachten, de DLPA- behandelingen. Vooral omdat deze zeer effectief blijken te zijn en het een natuurlijke aanpak is.

Een Europees gediplomeerde expert van Constantin laat verder aan GFC Nieuws weten dat in Suriname steeds vaker personen kiezen voor de natuurlijke DLPA- behandeling uit Duitsland. Veel van hen kunnen na de behandelingen, door een sterke vermindering van de klachten, veel beter functioneren.

“De DLPA – behandeling is momenteel ’s werelds beste en gezondste methode om diverse lichamelijke klachten op natuurlijke wijze weg te nemen of verminderen. Talrijke internationale onderzoekingen hebben dat onomstotelijk aangetoond. Met een prijs van SRD 25,- per behandeling van een uur is het bovendien voor een ieder in Suriname betaalbaar gemaakt”, is de uitleg.

EFFECTIEF BIJ VERSCHILLENDE KLACHTEN

Volgens onderzoekingen is de DLPA – natuurbehandeling bijzonder effectief bij de volgende klachten: hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken en stress.

Personen die ook van hun klachten af willen kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140 of klikken op deze link voor meer details> CONSTANTIN NATUURLIJKE BEHANDELINGEN