Mensen in Suriname met pijn en andere klachten vinden genezing met DLPA- behandeling

Een nieuwe natuurlijke behandeling uit Duitsland die nu ook in Suriname wordt uitgevoerd, blijkt bijzonder goed te helpen bij pijnklachten en andersoortige problemen van de nek, schouders, rug, knieën, heupen, benen, armen, polsen, voeten of stijve spieren en gewrichten.

Maar ook hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, stress, menstruatieklachten, verlammingen, tintelingen, aan suikerziekte gerelateerde klachten, lusteloosheid, snurken en impotentie kunnen volgens internationaal onderzoek goed behandeld worden met DLPA. 

Volgens verscheidene ervaren experts is het raadzaam om bij  chronische klachten liever gebruik te maken van natuurlijke behandelmethoden.

Volgens gerandomiseerd internationaal onderzoek heeft een meerderheid personen met bovengenoemde klachten enorm veel baat bij de natuurlijke DLPA- behandeling uit Duitsland (SRD 25,- per behandeling) die in ons land alleen bij Constantin   454682 / 8914140 aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 in Paramaribo wordt uitgevoerd.

Het voordeel is dat het een 100 procent natuurlijke behandeling is die veelal de klachten helemaal wegneemt of sterk doet verminderen. Ook de zeer ervaren Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke adviseert personen met deze klachten, de DLPA- behandelingen. Vooral omdat deze zeer effectief blijken te zijn en het een natuurlijke aanpak is.

Een Europees gediplomeerde expert van Constantin laat aan GFC Nieuws weten dat in Suriname steeds vaker personen kiezen voor de natuurlijke DLPA- behandeling uit Duitsland. Veel van hen kunnen na de behandelingen, door een sterke vermindering van de klachten, veel beter functioneren.

De DLPA – behandeling is momenteel ’s werelds beste en gezondste methode om diverse lichamelijke klachten op natuurlijke wijze weg te nemen of verminderen. Talrijke internationale onderzoekingen hebben dat onomstotelijk aangetoond. Met een prijs van SRD 25,- per behandeling van een uur is het bovendien voor een ieder in Suriname betaalbaar gemaakt”, is de uitleg.

EFFECTIEF BIJ VERSCHILLENDE KLACHTEN

Volgens onderzoekingen is de DLPA – natuurbehandeling bijzonder effectief bij de volgende klachten: hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken en stress.

Personen die ook van hun klachten af willen kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140 of klikken op deze link voor meer details> http://constantinfoundation.org/behandelmethoden/

 
 

Overige berichten