fbpx

Mensen in Suriname ernstig gedupeerd door achterblijven luchtpostpakketten, SLM krijgt de schuld

GFC NIEUWS- Personen in Suriname zijn ernstig gedupeerd geraakt door het extreem lang achterblijven van verschillende luchtpostpakketten uit Nederland

“Mijn dochter die woont in Nederland stuurt elke keer medicijnen voor mij met de luchtvracht. Maar ik wacht nu al langer dan 3 weken op mijn spullen. De post komt niet aan in Suriname. Het is vreselijk”, laat een bejaarde vrouw uit Paramaribo aan GFC Nieuws weten.

Ook enkele ondernemers in ons land vertellen dat ze ernstig gedupeerd zijn. Ze wachten op de luchtpost die maar niet in ons land arriveert.

BEKIJK OOK
Ramdin staat stil bij internationale antidrugsdag

Een medewerker van een verzendmaatschappij in Nederland zegt telefonisch aan GFC dat er inderdaad sprake is van ernstige vertragingen.

“De SLM heeft geen vliegtuig beschikbaar en chartert soms een uit België met een veel kleinere vrachtcapaciteit. Het resultaat is dat niet alle aangeleverde post in Nederland op de vlucht naar Suriname meegaat. Er is dus steeds sprake van een opeenstapeling van luchtvracht. Het kan daarom weken of langer duren voordat je een verzonden pakket in Suriname ontvangt”, is de uitleg.