fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Mensen in de kerk die zich voordoen als heilig zijn vaak de grootste ellendelingen

INGEZONDEN- Het komt maar al te vaak voor dat personen die elke zondag met hun mooiste kleding op de voorste bank van de kerk luidkeels halleluja schreeuwen, de grootste zondaars en ellendelingen blijken te zijn.

gemberslank facebookQ | GFCJe zou sterk de indruk krijgen van deze mensen dat het qua inborst wel goed gesteld is met hen. Echter blijkt helaas dat het niet altijd zo is. Het moet u niet verbazen dat diegenen die het meest heilig spelen, soms een dubbelleven leiden vol zonden en zelfs misdaden.

Zelf ben ik zeer gelovig en heb het volste vertrouwen in Jezus. Echter ga ik nooit naar de kerk om deel te nemen aan het hypocriet gedrag. Ik bid zelf en heb mijn eigen band met de almachtige. Ik heb daarvoor geen kerk, priester, pater, voorganger of dominee nodig. Bidden kan je altijd en overal!

Ik hoef niet samen te bidden met mensen in de kerk die op de zondag “heilig” spelen en de rest van de week de grootste ellendelingen blijken te zijn. Uiteraard geldt dat niet voor een ieder. Er zijn genoeg die wel oprecht zijn. Helaas zijn zij in de minderheid.

Zo ken ik een aantal kerkgangers die de hele dag de bijbel lezen, steeds praten over het geloof maar het wel helemaal goed vinden dat de politie bijvoorbeeld rovers van een bepaalde bevolkingsgroep afranselen en indien dat de dood tot gevolg heeft daarmee ook vrede hebben.

OOK INTERESSANT
Monteur aangehouden voor verduistering voertuig

“De politie moet ze allemaal doodschieten”, stelde een “heilige”, zeer trouwe kerkgangster in het bijzijn van mij voor tijdens een gesprek. Kwaad met kwaad vergelden, is het motto van deze racist. Maar ze kan wel elke week met haar handen in de lucht halleluja in de kerk schreeuwen en doen alsof ze een goede band heeft met Jezus. Wat een hypocrisie. En zo zijn er velen.

Anderen zijn voorgangers en hebben als doel om zoveel mogelijk geld, vrouwen en macht te vergaren. En het zijn dezelfde lui die op de zondag hun moralistische toespraken houden voor een groot publiek en de rest van de week hun tijd volmaken met vrouwen van lichte zeden. Het is allemaal een grote show! Een ritueel!

Laat u niet misleiden door diegenen die heilig pretenderen te zijn. Het zijn vaak de rustige onopvallende mensen die niet te veel schreeuwen, die hun best doen om zo min mogelijk zonden te begaan en elke dag Jezus om vergeving en ondersteuning vragen.

R. Pinas