fbpx

Mensen die vreemdgaan afkeuren blijken het vaakst buiten de pot te pissen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Zowel mannen en vrouwen die dikwijls hoog van de toren blazen dat ze het vreemdgaan verfoeien en zich daaraan nooit schuldig zullen maken, blijken in de praktijk juist vaker buiten de pot te pissen.

Het illustreert het hypocriet gedrag van deze mensen die het veelal niet kunnen nalaten hun moralistische praatjes rond te bazuinen.

Dat zegt de Haagse mensenkenner en relatie- deskundige Casanova aan GFC Lifestyle.

Volgens de deskundige bestaat er momenteel meer dan voldoende anekdotisch bewijs dat juist degenen die pretenderen de ‘heiligheid’ zelve te zijn, het vaakst hun liefdespartners bedriegen.

“Laat niemand u op een dwaalspoor brengen. Op basis van mijn jarenlange ervaring en talrijke gesprekken met mensen die zijn belazerd durf ik te stellen dat haast geen mens te vertrouwen is”.

OOK INTERESSANT
Een beetje jaloezie is juist gezond voor de relatie en versterkt verliefdheidsgevoelens

“U moest eens weten hoeveel personen ik ken die hun vriendin, vriend, echtgenote of echtgenoot voor de gek houden door in bed te duiken met een ander”.

“Bij een groot deel van hen zou je het op grond van hun praatjes nooit verwachten, maar de realiteit is helaas anders. Juist degenen die beweren het vreemdgaan te verfoeien gaan het meest in de fout”, aldus Casanova.

Hij waarschuwt een ieder om zijn of haar hand voor niemand in het vuur te steken als het gaat om overspel binnen de relatie.

Foto ter illustratie.