fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Meisje(14) legt pasgeboren baby in vriezer uit angst haar ouders te vertellen

GFC NIEUWS- Een 14- jarig schoolmeisje was bang om haar ouders te vertellen dat ze was bevallen. De tiener legde daarom haar zoontje in de vriezer in de garage in de hoop dat hij zou sterven.

Het meisje, Anastasia genaamd, vertelde aan ambulancepersoneel wat ze had gedaan, toen ze in een ernstige toestand het ziekenhuis binnenkwam en werd opgenomen. Ze was in het geheim bevallen. Het kindje is overleden, meldt mirror. 

Noch haar familie, noch haar leraren hadden zich gerealiseerd dat ze zwanger was, staat in een politierapport.

De Ombudsman voor de regio Novosibirsk, in Siberië in het zuiden van Rusland, waar het meisje woont, vertelde de lokale zender 360TV dat de moeder van het schoolmeisje een ambulance had gebeld voor haar dochter.

OOK INTERESSANT
Ramdin bespreekt brandende visum kwesties met Nederlandse ambassadeur

Ze hoorde haar’ s nachts kreunen en dacht dat haar dochter een blindedarmontsteking had. De baby was toen al geboren en het meisje bloedde hevig uit haar vagina.

Een buurvrouw zei dat ze zich afvroeg of het meisje zwanger was en vertelde dit aan Anastasia’s moeder. Maar ze antwoordde dat ze gewoon wat dikker was geworden.

De vader van het kind is 16 jaar oud. Hij en het meisje hadden de liefdesrelatie eerder al verbroken.