fbpx
Meisje zes jaar na ontvoering levend teruggevonden

GFC NIEUWS- Een jong meisje – dat zes jaar geleden ontvoerd werd uit het huis van haar vader – werd uitgehongerd, maar levend teruggevonden in een hotelkamer op 4 april, nadat de hoteleigenaar de politie had ingeschakeld.

Penelope Inks was slechts negen jaar oud toen ze werd ontvoerd door haar moeder – een ex- actrice, die de bijnaam “Nude Model Kidnapper” kreeg van de FBI in Texas (VS).

De vrouw ontvoerde het meisje, nadat haar ex-man – de vader van het meisje – volledige zeggenschap kreeg over het kind.

Nu 15, weegt het meisje amper 31kg, toen ze duizenden kilometers verder werd gevonden tijdens een internationale klopjacht.

Volgens een geheim agent at het meisje voor een groot deel koek en dronk ze Dr. Pepper. Kevin, de vader van het meisje, had zes jaar geleden een geheim agent ingehuurd om te zoeken naar zijn vermiste dochter.

Een uitgehongerde Penelope werd gebracht naar het ziekenhuis en vervolgens overgedragen aan “Child Protective Services” voor verdere begeleiding, omdat ze getraumatiseerd is.

De vader zal pas wanneer haar toestand stabiel is met zijn dochter worden herenigd.

De moeder is ingesloten en is aangeklaagd voor ontvoering.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…