fbpx

Meisje van 11 mag nog geen vriend van 14 jaar oud hebben

INGEZONDEN- Dat de verloedering in de wereld niet meer te stoppen is kan door niemand meer ontkent worden.

De losbandige mensen krijgen in steeds meer landen de overhand en mogen op drukbezochte  platforms zelfs uitgebreid hun smerigheden verheerlijken.

Anno de twintiger jaren kan en mag bijna alles. Zo is het al normaal dat een vrouw haar heel lichaam met allerlei kleuren inkt vol spuit.

Ook dat haar tong wordt volgepropt met piercings en ze op straat verschijnt met extreem korte rokjes- met haar halve billen bloot- zodat zij tijdens het bukken haast volledige inkijk geeft in haar vulva is het nieuwe gewoon.

Dat ik in een felle discussie moest gaan met een moeder uit Amsterdam die niet wil inzien dat haar dochter van pas 11 jaar oud niet een vriend van 14 jaar mag hebben spreekt boekdelen.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

Het argument dat ze aanvoert als zouden de twee kinderen alleen maar “spelen” is de grootste onzin. Je kunt er de klok op gelijk zetten dat er veel meer dan dat in het geheim gebeurt.

Het is zeer ongepast om toe te laten dat een meisje van pas 11 jaar een vriend van 14 jaar oud heeft!

Bekijk ook:  FINHUD gezichtsbehandeling die zorgt voor mooiere huid steeds populairder in Suriname

Het is jammer dat veel jongeren maar ook moeders en vaders tegenwoordig extra gevoelig lijken te zijn voor de vele nonsens die via sociale media wordt verspreidt. Zij gaan maar mee met de domme ‘flow’. Intussen neemt het verval toe.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud