fbpx

Meisje nu 80% blind na uitknijpen onschuldig puistje in gezicht

GFC NIEUWS- Het gezicht van Mary Ann Regacho, 17, zwol afgelopen jaar enorm op, nadat ze simpelweg een puistje had uitgeknepen.
De tienermoeder uit de Filipijnen dacht in eerste instantie dat ze te doen had met hormonen, omdat ze enkele weken ervoor was bevallen. Echter verslechterde haar toestand en verliest Mary steeds het vermogen om te zien, schrijft Mirror.
“Na een uur begon mijn hele gezicht te zwellen en enorm veel pijn te doen. Het voelde alsof iets uit mijn vel zou barsten”, vertelt Mary.
Ze nam contact op met haar dokter en die had geen goed nieuws. De vrouw had helemaal geen puist uitgeduwd, ze had een ernstige infectie door de zogenaamde stafylococcus aureus bacterie. Die staat erom bekend dieperliggend weefsel te treffen en een zeer negatieve werking te hebben op het menselijk lichaam.
Mary moest opgenomen worden in het ziekenhuis, waar ze te horen kreeg dat de infectie zich kon verspreiden naar haar hersenen of ogen met blindheid of – in het ergste geval – de dood als gevolg. Ze moest dringend geopereerd worden om erger te voorkomen.
Omdat zij en haar echtgenoot arm zijn en niet in staat zijn de kosten voor een operatie te dekken, sukkelt de vrouw na een jaar nog steeds met de situatie en is het te verwachten dat ze binnenkort haar gezichtsvermogen volledig verliest.
In een videoboodschap verzoekt haar echtgenoot de gemeenschap om financieel te ondersteunen, zodat ze geopereerd kan worden.

BEKIJK OOK
OW trekt 2 weken uit voor herstel brug over Parakreek aan de Sir Winston Churchillweg