fbpx

Meisje mishandeld en hoofd kaalgeschoren door moslimfamilie, omdat ze van christenjongen houdt

GFC NIEUWS- Het hoofd van een 17-jarig moslimmeisje uit Frankrijk werd door haar familie kaalgeschoren, omdat ze verliefd was op een christenjongen.
Het meisje, oorspronkelijk uit Bosnië, werd geslagen en haar lange lokken geknipt door haar ouders, tante en een oom, nadat zij en de 20-jarige Servische jongen hun voornemen om te trouwen deelden.
De mishandeling vond maandag plaats in het oosten van Frankrijk. De ouders waren eerst opgepakt, maar zijn weer op vrije voeten. Zij zullen wel strafrechtelijk worden vervolgd voor het barbarisme, zegt de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gerald Darmanin.
Het meisje hield een kapotte rib en verwondingen aan haar hoofd over van de mishandeling.
De familie vestigde zich twee jaar geleden in Frankrijk en startten de jongen en het meisje een relatie. De ouders van het meisje en de jongen waren op de hoogte van de relatie en hadden daar geen problemen mee, totdat ze aanhaalden dat ze plannen hadden om te trouwen.
De ouders van het meisje hielden haar voor dat ze moslims zijn en niet zullen toestaan dat ze huwde met een christen.
De ouders, tante en oom zullen een gepaste straf krijgen, verzekerde de minister. Zij mogen nu geen contact hebben met het meisje, dat door de staat op een onbekende locatie is ondergebracht en wordt beschermd.

BEKIJK OOK
Vrouw schrikt wakker en ziet onbekende man met haar telefoon in zijn hand