fbpx

Meisje lijkt op ‘alien’ nadat bath bomb haar groen kleurde

GFC NIEUWS- Een middag doorbrengen met je kind en een doe-het-zelf (DIY) bath bomb kit gedurende de schoolvakantie klinkt leuk en allesbehalve schadelijk.

Kerri Sackville ontdekte op de harde manier dat dit niet altijd het geval is, nadat ze geconfronteerd werd met een onsmakelijke situatie die haar deed denken aan de zwamp van Shrek.

De Australische moeder haalde met haar 11-jarige dochter boodschappen bij Kmart- een supermarktketen- en zag in de winkel een ‘unicorn bath bomb kit’ voor kinderen vanaf 8 jaar en besloot om die te kopen.
0 THP CHP 171019Slug 6766JPG | GFC Nieuws

Een bath bomb is een bal die je in bad kunt doen. Bij aanraking met water lost deze op en laat het een lekkere geur en kleur vrij.

Thuis aangekomen zetten ze hun creatie in mekaar. Het duurde een uur: 20 minuten om de bath bomb te maken en 40 minuten om de achtergelaten rommel op te ruimen. Het was een grimmige waarschuwing voor wat er zou komen.

De tafel was groen, de vloer was groen en het haar van dochter en handen waren groen.

BEKIJK OOK
Hoofdinspecteur van politie Revilino Eijk vanwege onderzoek naar vermeende seksuele handelingen met rekruten thuis geparkeerd

Maar het harde werk was achter de rug en kon het meisje in haar DIY-bad plaatsnemen.

“Niet lang daarna, gilde ze vanuit de badkamer ‘mama kom hier, snel’.

“Ik rende naar de badkamer en heb bijna mijn eigen tong ingeslikt,” vertelt Kerri. “Het was angstaanjagend.”

“Mijn dochter stond in bad met haar handen in de lucht, terwijl ze hysterisch lachte en zei ‘kijk mama, ik ben een alien’.”

Niet alleen haar kind was groen, maar ook het badwater, de badkuip en een deel van de muur.

“Het lijk alsof de ‘Incredible Hulk’ een bad had genomen en was gesmolten.”
1 THP CHP 171019Slug 6769JPG 1 | GFC Nieuws

Kmart zegt in een reactie dat het bedrijf niet op de hoogte is van enige problemen met de DIY-bath bomb en roept andere personen op die dergelijke problemen hebben ervaren om die door te spelen.