fbpx
Meisje ‘in haar slaap gedood’ terwijl een bulldozer haar familiewoning vernielde

GFC NIEUWS- Een jong meisje is in haar slaap gedood, nadat de woning van de familie genadeloos werd gebulldozerd.

Het incident voltrok zich in Asir, in het zuiden van Saoedi-Arabië toen enkele gebouwen die naar verluidt illegaal waren opgezet, werden vernietigd.

In een video die massaal wordt gedeeld, is te zien hoe de bestuurder van de bulldozer genadeloos te werk gaat. Onverschrokken haalt de man een aantal bouwsels neer, niet wetende dat in een van de woningen een kind lag te slapen.

Diverse organisaties hebben boos gereageerd op het incident en hebben enorme kritiek op de lokale overheid.
Zij eisen dat personen verantwoordelijk voor de dood van het meisje gestraft worden.

Een politioneel onderzoek is gaande.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.