fbpx

Meisje (7) vermoord om haar lever op te eten zodat vrouw zwanger kan raken

GFC NIEUWS- Een 7- jarig meisje werd doodgehakt en haar lever werd opgegeten door de tante en oom van een van haar moordenaars tijdens een occult ritueel om hen te helpen zwanger te worden, zegt de politie.

De kleine Shreya werd weggelokt uit haar dorp in India toen ze vuurwerk ging kopen voor Divali, toen ze werd vastgebonden en verkracht, vervolgens op brute wijze werd doodgestoken en haar lever uit haar lichaam werd gesneden.

De politie onderzoekt het gebruik van “zwarte magie”, aangezien agenten zeggen dat de gemene aanval deel uitmaakte van een plan van een kinderloos echtpaar om zwanger te worden, meldt thesun.

Parshuram Kuril en zijn vrouw Sunaina zijn gearresteerd voor het plannen van de gruwelijke moord, samen met neef Ankul Kuril(20) en zijn vriend Beeran(31) die de kwaadaardige moord hebben gepleegd.

De twee moordenaars gaven tijdens het verhoor toe dat hun “oom” hen geld had gegeven om de lever van het meisje te brengen voor een “zwarte magie” -ceremonie, vertelde hoofdinspecteur van politie Brijesh Srivastava aan lokale media.

BEKIJK OOK
Controlepost Zanderij weer operationeel

De oom en zijn vrouw zeiden dat ze sinds hun huwelijk in 1999 geen kind meer konden krijgen en geloofden dat het eten van de lever van het meisje hen zou helpen om een ​​kind te krijgen.

Beide mannen waren dronken, ze namen het meisje mee, mishandelden haar seksueel voordat ze haar lichaam opensneden en haar lever eruit te halen.

Het naakte en verminkte lichaam van het kleine meisje werd gevonden in een bos bij haar huis, na een wanhopige zoektocht door haar ouders en buren uit het dorp Bhadras in Uttar Pradesh, zo’n 230 mijl ten zuidoosten van Delhi.