fbpx

Meisje, 7, met spoed naar het ziekenhuis nadat pestkoppen haar ogen volpropten met papier

GFC NIEUWS- Een zevenjarig meisje moest met spoed worden gebracht naar het ziekenhuis, nadat enkele pestkoppen op school haar ogen hadden volgepropt met stukjes papier.

Toen Duoduo door haar moeder van school werd gehaald, klaagde ze onderweg dat ze wazig zag. De moeder nam geen kans en bracht het meisje meteen naar het ziekenhuis in Henan, centraal China, voor behandeling.

Medici die het kind behandelden, zeggen dat ze zoiets nooit eerder hebben gezien.

Op videobeelden is te zien hoe een arts met wattenstaafjes beetjes bij beetjes stukjes versnipperd papier uit de ogen van het meisje haalde, terwijl een verpleegster haar vasthield.

En terwijl Duoduo met haar ogen beweegt, komen er meer papiersnippers naar boven.

De behandeling heeft ruim een maand geduurd om alle papierrestjes uit de ogen van het kind te halen, maar toch is men niet honderd procent zeker dat alle deeltjes eruit zijn.

BEKIJK OOK
Stille loop en petitie om aandacht te vragen voor kindermisbruik- en handeling

De moeder rapporteerde het incident aan de school, waarop de schoolleiding aangaf dat hij op de hoogte daarvan was en dat de jongens niet de intentie hadden om het meisje kwaad aan te doen.

Hij zei: “Het zijn zeven- en achtjarigen en die zijn niet kwaadaardig. Ze spelen gewoon.”

Het Yuzhou Education Bureau is een onderzoek gestart op de school, omdat het vindt dat de leiding van de school en de leerkracht te zaak niet serieus nemen.

De school heeft intussen ingestemd om de medische kosten voor de behandeling van Duoduo te betalen, terwijl de ouders van de jongens hun verontschuldigingen hebben aangeboden aan het meisje en haar moeder.