fbpx
Meisje, 3, verkracht en vermoord door twee mannen in India

GFC NIEUWS- In het Indiase Chhindwara is een meisje van drie jaar oud verkracht en verstikt door twee mannen.

Nadat de twee mannen deze gruweldaad verricht hadden, hebben ze het lichaam van het meisje in een zak gedaan en in een dam gegooid. Daarna beweerden ze dat het meisje waarschijnlijk ‘was geofferd voor zwarte magie’.

Het lichaam werd dinsdag gevonden. Zaterdag werd al gemeld dat het meisje vermist was, in een dorp veertig kilometer van de plaats delict. Sindsdien zijn er meer dan 300 mensen in twee dagen ondervraagd.

De autopsie bevestigt het kind op een gruwelijke manier aangerand en verkracht is. De politie vermoedt dat de twee mannen een prop in de mond van het meisje hadden gedaan en een doek om haar gezicht hadden gebonden tijdens de verkrachting. Ze is waarschijnlijk overleden door verstikking.

De kans dat de twee mannen ooit in de herhaling vallen, is erg klein. In dit gebied van India staat op het verkrachten van meisjes van onder de twaalf jaar namelijk de doodstraf.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.