fbpx
Meisje (3) sterft nadat haar moeder haar 8 dagen alleen laat om vriend te bezoeken

GFC NIEUWS- In Japan is een driejarig meisje om het leven gekomen nadat haar mama haar acht dagen lang alleen liet om haar nieuwe vriend enkele honderd kilometers verder te kunnen bezoeken.

Saki Kakehashi (24) heeft aan de politie verklaard dat ze niet verwachtte dat haar dochter zou sterven door honger en zware uitdroging. De gescheiden vrouw zei dat ze dacht “dat het wel oké zou zijn” om het kind alleen te laten in hun appartement in Tokio. Kakehashi ging in de tussentijd op bezoek bij haar vriend om bijna twee uur vliegen van de hoofdstad.

De vrouw werd dinsdag gearresteerd, bijna een maand nadat ze weer thuis arriveerde en haar dochter levenloos in haar appartement aantrof. Ze belde de hulpdiensten omdat het meisje niet ademde. Het meisje droeg een luier die al dagen niet ververst was en had uitslag. Het appartement lag er ook erg rommelig bij.

Uit een autopsie blijkt dat het meisje typische tekenen vertoonde van een mishandeld kind en dat haar maag volledig leeg was.

De school van het meisje verklaarde ook dat ze al meer dan een jaar niet aanwezig was geweest.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.