fbpx

Meisje, 17, ‘getraumatiseerd’ na vondst hersenachtige brokken in doos vruchtensap

GFC NIEUWS- Een student vond hersenachtige brokken in de doos van haar vruchtensap nadat ze een slok nam.

Lauren Howard, 17, zei aan haar moeder Tracy, 48, dat het sinaasappelsap en rare smaak had en besloot om het in de wasbak te gooien.

In de bodem van de lege doos vonden ze een rode en zwarte substantie. Op de doos stond oktober 2019 als vervaldatum.

“Het enige wat ik niet heb gedaan voordat ik het dronk, was de doos schudden- iets dat mijn moeder zegt dat ik altijd moet zien. Ik begon de inhoud te schenken in een glas en daaruit kwam rode, bloedachtige, sinaasappelsap.”

“Ik vond het vreemd, maar ik dacht dat het kwam, omdat ik de doos niet had geschud.”

“Ik besloot om een slokje te nemen, maar meteen wist ik dat iets niet in orde was. Ik probeerde de doos te ledigen in de wasbak, maar iets hards blokkeerde de ingang. Mijn moeder en ik besloten toen om de doos open te snijden en we zagen wat erin was.

BEKIJK OOK
42-jarige motorfietser doodgereden door vrachtwagen

“Mijn moeder schoot foto’s en plaatste die op Facebook, omdat wij geen idee hadden wat het was. Het was wel griezelig.”

De vrouw nam ook contact op met het sappenbedrijf Asda, omdat ze een krat van 12 pakken sap had gekocht. Ze kreeg een deel van het geld terug.

Een woordvoerder van Asda zegt dat de zaak in onderzoek is en heeft namens het bedrijf zijn verontschuldiging aan de familie aangeboden.