fbpx
Meisje, 17, ‘getraumatiseerd’ na vondst hersenachtige brokken in doos vruchtensap

GFC NIEUWS- Een student vond hersenachtige brokken in de doos van haar vruchtensap nadat ze een slok nam.

Lauren Howard, 17, zei aan haar moeder Tracy, 48, dat het sinaasappelsap en rare smaak had en besloot om het in de wasbak te gooien.

In de bodem van de lege doos vonden ze een rode en zwarte substantie. Op de doos stond oktober 2019 als vervaldatum.

“Het enige wat ik niet heb gedaan voordat ik het dronk, was de doos schudden- iets dat mijn moeder zegt dat ik altijd moet zien. Ik begon de inhoud te schenken in een glas en daaruit kwam rode, bloedachtige, sinaasappelsap.”

“Ik vond het vreemd, maar ik dacht dat het kwam, omdat ik de doos niet had geschud.”

“Ik besloot om een slokje te nemen, maar meteen wist ik dat iets niet in orde was. Ik probeerde de doos te ledigen in de wasbak, maar iets hards blokkeerde de ingang. Mijn moeder en ik besloten toen om de doos open te snijden en we zagen wat erin was.

“Mijn moeder schoot foto’s en plaatste die op Facebook, omdat wij geen idee hadden wat het was. Het was wel griezelig.”

De vrouw nam ook contact op met het sappenbedrijf Asda, omdat ze een krat van 12 pakken sap had gekocht. Ze kreeg een deel van het geld terug.

Een woordvoerder van Asda zegt dat de zaak in onderzoek is en heeft namens het bedrijf zijn verontschuldiging aan de familie aangeboden.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…