fbpx
Meisje (16) aangehouden voor brand waarbij broer en moeder om het leven kwamen

GFC NIEUWS- De politie in Georgia, VS, heeft een 16-jarig meisje aangehouden. Zij wordt ervan verdacht brand te hebben gesticht in haar ouderlijk huis. Bij de brand kwam haar 21-jarige broer om het leven en hoogstwaarschijnlijk ook haar moeder.

De politie ontdekte twee verkoolde lijken, waaronder die van de broer, die een beperking had, en het lijk van een ongeïdentificeerde persoon.

In eerste instantie dacht men dat het ging om het lijk van het 16-jarig meisje. Sectie zal moeten uitwijzen als het om het verkoold lijk van de moeder gaat.

Kort na de brand werd een zoektocht op touw gezet, omdat de moeder spoorloos was. Haar auto was niet op het terrein aangetroffen.

Twaalf uren na de brand werd de auto gesignaleerd en tot hun verbazing zat het 16-jarig meisje achter het stuur.

Het meisje werd gearresteerd en opgebracht voor verhoor.

De verdachte is intussen meerdere keren door de politie gehoord.

Ze is ingesloten. Het is niet bekend als ze heeft toegegeven dat zij de woning in brand stak.
Ten tijde van haar arrestatie was ze onderweg naar een vriendje.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.