fbpx
Meisje, 15, mishandeld door tieners in trein, terwijl ze schreeuwt om haar moeder

GFC NIEUWS- Schokkende beelden op Facebook tonen een 15-jarig meisje dat mishandeld en beroofd werd in een tram in Manchester, Engeland.

Na de afschuwelijke aanval, waar jongens en meisjes aan betrokken waren, moest het slachtoffer in het ziekenhuis worden behandeld aan haar verwondingen.

Een van de tieners filmde de aanval en plaatste die op Facebook.

Het meisje werd geslagen, geschopt en gesleept over de vloer, terwijl ze steeds schreeuwde ‘mama, help me’. Haar iPhone werd ook gestolen.

De zus van het slachtoffer eist dat de jongeren die betrokken waren bij de mishandeling worden opgepakt en berecht. Ze pleit verder voor betere beveiliging in de tram, omdat gebleken is dat passagiers niet veilig zijn.

De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft intussen vier van de daders gearresteerd.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.