fbpx
Meisje, 14, verzet zich tegen verkrachters en wordt levend verbrand

GFC NIEUWS- Een tienermeisje verzette zich maandag tegen twee personen die haar wilden verkrachten – inclusief een 14-jarige jongen – maar werd daarna overgoten met kerosine en in brand gestoken door haar aanvallers.

Het 14-jarig meisje liep 80% brandverwondingen op en stierf woensdag in het ziekenhuis na de aanval in Bemetara, centraal India.

De ouders van het meisje waren op dat moment niet thuis en vonden haar zwaargewond in een nabijgelegen veld nadat ze een zoektocht op touw hadden gezet.

Het meisje was in staat om de namen van haar aanvallers door te spelen aan de politie; het gaat om twee jongens van hogere klassen op de school die ze bezocht.

De politie heeft een 14-jarige tiener en de 22-jarige jongeman aangehouden, nadat het meisje woensdagmiddag het leven liet.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.