fbpx
Meisje, 14, verliest delen van haar schedel na zware autocrash

GFC NIEUWS- Een 14-jarig meisje moet weer leren praten, eten en lopen nadat ze zwaargewond raakte bij een autocrash.

Ksenia Kuznetsova overleefde wonderbaarlijk de crash, toen de jonge bestuurder waarnaast ze zat, de controle over het voertuig verloor.

Ze liep zware verwondingen op aan haar hoofd, zodanig dat delen van haar schedel ontbraken, na de crash in het westen van Rusland in augustus van het afgelopen jaar.

Ksenia was onderweg naar huis toen ze een lift aangeboden kreeg na een dag doorgebracht te hebben met vrienden op een strand.

De bestuurder, die even oud was als Ksenia, verloor de controle over het stuur, waarna het voertuig zeven keer over de kop sloeg.

De jongen had geen rijbewijs.

Twee maanden na het ongeval werd Ksenia opgenomen in het ‘Three Sisters’ rehabilitatiecentrum waar ze nog verblijft.

In de toekomst zal ze een aantal plastisch chirurgische operaties moeten ondergaan om haar schedel te reconstrueren.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.