fbpx

Meisje (12) getraumatiseerd nadat insect zich twee dagen in haar oor nestelde

GFC NIEUWS- Een 12- jarig meisje is getraumatiseerd nadat een insect op haar af sprong en zich twee dagen in haar oor nestelde.

Het meisje, Tha Rungkasatra, lag in haar kamer in Thailand in bed toen ze op 10 november de zwarte kever haar kamer binnen zag komen.

Tha raakte in paniek toen het dier plotseling op haar sprong, op haar hoofd landde en in haar oor kroop, meldt Yahoo News Australia.

Ze gilde terwijl ze probeerde het insect uit haar gehoorgang te krijgen, waarna haar 30-jarige moeder haar te hulp schoot.

Ze sloot zich aan bij de pogingen van haar wanhopige dochter om de kever te verwijderen, maar toen schoot het bloed eruit en werd besloten het meisje naar het ziekenhuis te brengen, schrijft mirror.

In het ziekenhuis werd ze onderzocht door artsen die vertelden dat het insect al was ‘vertrokken’.

BEKIJK OOK  Man die beweert boze geesten in zich te hebben door politie Coronie ingesloten

De 12- jarige werd ontslagen, maar de irritatie hield aan terwijl ze de hele nacht in bed lag, dus bracht haar moeder haar de volgende dag weer naar het ziekenhuis.

Dit keer hebben specialisten op de afdeling KNO- van het ziekenhuis een diepgaand onderzoek uitgevoerd, waaruit bleek dat de kever nog steeds in het oor van het kind zat.

Dokters goten wat medicijn in het oor om het dier eruit te dwingen. Ze werd ’s nachts in het ziekenhuis gehouden en werd de volgende ochtend wakker met een kussen vol bloed.

Het insect was gedeeltelijk uit het kanaal tevoorschijn gekomen voordat het volledig werd verwijderd door de doktoren. Ze kon naar huis, maar vanaf dat moment “krimpt ze ineen als ze een vlieg ziet”.