fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Meisje (11) uit Wanica is bang voor de duivel en strooit huis dagelijks vol met knoflook

GFC NIEUWS- Een 11- jarig meisje dat samen met haar ongehuwde moeder woont in Wanica maakt haar moeder al enkele weken volkomen radeloos.

Een tante zegt aan GFC Nieuws dat het kind sinds begin oktober beweert dat ze vreemde verschijningen ziet en iemand hoort lopen in haar huis en denkt dat dit te maken heeft met de duivel. Gesprekken van de moeder en andere familieleden met het meisje om haar op andere gedachten te brengen hebben geen resultaten opgeleverd.

Het kind heeft van een onbekende het advies gekregen om elke dag op verschillende plekken in het huis verse gesneden knoflook te ‘strooien”. Dit zou volgens de tipgever moeten helpen de duivel te verdrijven.

OOK INTERESSANT
SWM-directeur garandeert dat kraanwater Brokopondo niet gecontamineerd is

“Mijn zus moet telkens knoflook kopen en strooien om normaal te kunnen slapen. Mijn nichtje huilt anders de hele nacht, ofschoon ze samen met haar moeder in bed ligt en het licht aan blijft”, aldus de tante.

De moeder is nu voornemens om het kind naar een geestelijke te brengen ondanks adviezen van de familie om de kleine te brengen naar een kinderpsycholoog.