Meisje (10) stierf de hongerdood en verbrand door slechte stiefmoeder

GFC NIEUWS-De heerlijke geur van versgebakken koekjes vulde het appartement in Gwinnett, Georgia (VS).

Tiffany Moss had chocoladekoekjes en cake gebakken voor haar man Eman en hun twee jongere kinderen. Zogenaamd een perfecte familie, maar in een kamer heel dichtbij was de geur van versgebakken koekjes een mishandeling.

Een jong meisje ligt verzwakt in bed, met een lege maag en haar ledematen slechts huid en been nadat ze weken nauwelijks iets had gegeten.

Ze werd niet in de gelegenheid gesteld om te eten als de rest van het gezin- in feite maakte ze geen deel uit van de familie.

Emani, 10, was stervende en niemand die iets deed om dat te stoppen.

Toen de leerkracht Tiffany en Eman een relatie begonnen, had hij al een dochter uit een vorige relatie.

Het tweetal trouwde en kreeg twee kinderen. De moeder van het meisje die drugsverslaafd was, heeft via de rechter geprobeerd om het voogdij over Emani te krijgen, echter mislukte al haar pogingen en moest het meisje met haar vader wonen.

Emani was een zachtaardig en lief meisje, maar Tiffany had geen tijd voor een kind dat biologisch niet van haar was.

In 2010, toen was Emani 6 jaar oud, hadden enkele leerkrachten een klacht ingediend tegen Tiffany. Ze werd gearresteerd, maar gaf aan dat ze het meisje slechts 2 of 3 keer had geslagen.

Ze kreeg vijf maanden voorwaardelijke straf.

Tiffany verloor haar baan en nam Emani kwalijk. De mishandeling werd erger. Het meisje mocht de school niet meer bezoeken en de mishandeling thuis escaleerde.

Twee jaar later heeft Emani twee pogingen ondernomen om te vluchten. Ze sliep in bussen in plaats van thuis.

Aan de politie zei het meisje dat ze bang was om naar huis te gaan, vanwege de mishandeling door haar stiefmoeder. Omdat er bewijs ontbrak, werd de vrouw niet gearresteerd.

Emani werd door haar verweten dat ze de verhalen verzon en moest ze terug naar huis. Op 2 november 2013 belde Eman naar 911 met de mededeling dat zijn dochter dood was.

Toen de politie arriveerde, trof zij een vuilniston buiten aan met daarin een gedeeltelijk verbrand lijk van een jong meisje – Emani. De vader werd gearresteerd.

Tiffany was naar haar moeder gevlucht, maar werd opgespoord en ook opgesloten.

Eman gaf eerst aan dat het meisje chemicaliën had ingenomen. Ze waren bang om dat door te geven en hebben geprobeerd om het incident te verbergen.

Maar zijn verhaal klopte niet. Het meisje woog ten tijde van haar dood nauwelijks 8 kg.

Eman wijzigde zijn verhaal. Hij zei dat zijn vrouw hem op 28 oktober belde en zei dat Emani dood was. Hij wilde de politie bellen, maar ging mee met het plan van Tiffiny om het lijk te verbergen.

Als men erachter kwam dat het meisje was gestorven, kon Tiffany haar eigen twee kinderen kwijtraken. Eman zei dat Tiffany voorstelde om het lijk te cremeren. Ze brachten het lijk naar een afgelegen plek in de vuilnisbak en verbrandde het. Echter verbrandde niet alles, waardoor ze de ton met daarin het lijk terugbrachten naar huis.

De volgende dag voelde Eman zich schuldig en belde de autoriteiten. Het tweetal werd beschuldigd van moord.

Dit jaar werd de zaak voor de laatste keer behandeld in de rechtszaak. “Hoe kon dit zijn gebeurd? Waarom heeft niemand het meisje geholpen, “zijn slechts twee van de vele vragen die de gemeenschap stelt.

De vader werd in 2015 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Tiffany (36) kreeg eerder dit jaar de doodstraf.

Ze is de eerste vrouw die de doodstraf krijgt in Georgia. Er is nog geen datum vastgesteld voor haar executie. Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Overige berichten