fbpx
Mega Front en APS gaan in hoger beroep

Bij de Amazone Partij Suriname(APS) is een schaduwkandidaat op DNA-niveau namelijk Moenique Kijzer geschrapt van de lijst in Paramaribo. Op de lijst staat zij als Moenique Trame.

In hetzelfde district is DNA-kandidaat Paulus Soegrimsingh van de lijst van Mega Front geschrapt.

Voorzitter René Artist van APS gaf aan dat er een fout is geweest bij de applicatie van het CHS. Dit probleem had zich ook voorgedaan in Para, maar dat is al gecorrigeerd.

Het commissariaat van Paramaribo heeft de partij niet op de hoogte gesteld dat er een fout was waardoor zij de fout niet heeft kunnen corrigeren.

“Als we het goed hebben, gaat het om een technisch probleem waarbij namen verkeerd kwamen bij de print-out. CHS had ook aangegeven dat het een kwestie is van de applicatie”. De partij zal hoger beroep aantekenen bij de president van Suriname.

Ook Mega Front zal in hoger beroep gaan. De partij geeft aan dat het hoogstwaarschijnlijk om een administratiefout gaat. “We gaan in hoger beroep omdat de kandidatelijst maar 1 keer hersteld mag worden”.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.