Meerlingenambassadeur Ruth Wijdenbosch bezoekt drieling

De drieling Marcelo, Modric en Isco van het koppel Naomi Pobosie en Mikosabi Dinge, kreeg vandaag bezoek van Ruth Wijdenbosch en haar stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname (VPAS). Wijdenbosch die vanwege haar jarenlange betrokkenheid bij het welzijn van ouders en hun meerlingen, als de Ambassadeur van de Meerlingen gezien wordt, feliciteerde de jonge ouders (23 jaar). Op hen deed ze het beroep zich goed in te zetten voor het wel en wee van de schat die ze ontvangen hebben.

Ze was vergezeld van de secretaris van de stichting, Sjachnaaz Pengel en ondersteuner, Madzi Pengel. Zij boden de ouders een bloemetje, cadeau en een enveloppe met inhoud aan.

Wijdenbosch drukte de ouders op het hart om het contact met het ministerie van Sociale Zaken intensief te houden, omdat vooral de maatschappelijke begeleiding belangrijk is.

De gezondheid van de ‘babyvoetballers’ stemt goed, waardoor ze over niet al te lange periode zich in hun warm thuisnestje bij het gezin mogen gaan toevoegen. Broer Jerry (3) en zus Isabel (1) wachten vol ongeduld op de thuiskomt van de nieuwe gezinsleden.