Meer mogelijkheden voor verdere ontwikkeling Toerismesector met Copa Airlines naar Suriname

Van 19 tot en met 21 februari heeft een marketingteam van Copa Airlines dat bestond uit Macarena Cuevas Navarro en Lourdes Diaz Boillat, een bezoek gebracht aan Suriname om meer te leren over het toerismeproduct van ons land.

Ze zijn ontvangen door vertegenwoordigers van: het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (min HIT), Luchthavenbeheer, Suriname Hospitality & Tourism Association (SHATA), de United Tourguids Suriname (UTGS).

Deze Marketing & Branding specialisten waren ook voor een kennismakingsbezoek bij vicepresident Ashwin Adhin.

Diverse partijen hebben hun bijdrage geleverd aan de tot stand koming van een Suriname toerisme experience voor dit marketingteam van Copa Airlines. Zo heeft UTGS, tours verzorgd naar o.a Fredericksdorp, Bakki, Palulu Jungle camp en Bakabooto.

De Paramaribo Night tour vonden deze marketeers ook speciaal. Tegelijkertijd genoten de dames van de Surinaamse keukens. Naast deze tours hebben zowel Mariott als Torarica hun bijdrage geleverd. Ook de professionele fotograaf Ingrid Moesan heeft een bijdrage geleverd aan dit geheel.

Het team is intussen terug naar Panama en zal samen met een werkgroep vanuit Suriname werken aan de marketing en branding van Suriname voor hun klanten. Ze zijn daarom ook opzoek naar film – en fotomateriaal die het unieke van Suriname uitbeelden.

Informatie van Suriname als toeristen destinatie zal gedeeld worden via een variëteit aan media uitingen van deze luchtvaartmaatschappij. Het zal gedeeld worden met klantengroepen in alle 30+ landen die ze aandoen met ca. 80 destinatie. Dit zal een positieve impact hebben op het positioneren van Suriname als een prachtige toerisme destinatie.

Met de introductie van Copa Airlines in Suriname zullen de kansen en mogelijkheden voor toerisme business ontwikkeling worden vergroot. Panama zelf biedt ook leuke vakantie mogelijkheden van reizigers vanuit Suriname.

De eerste Copa vlucht zal op 6 juli 2019 worden uitgevoerd. Iedere woensdag en zaterdag zal een vlucht worden uitgevoerd.

Overige berichten