fbpx
Meer locaties voor aanmaken e-ID

GFC NIEUWS- Ter verbetering van de dienstverlening naar de gemeenschap toe heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) besloten dat er meerdere locaties komen voor het aanmaken van een e-ID.

Vanaf vandaag, donderdag 10 september, kan men vanaf 08.00 uur ook terecht bij het Bureau voor Burgerzaken Combé. Deze uitbreiding zal simultaan geschieden bij bvb Kwatta en Meerzorg.

Vanwege een storing op het elektriciteitsnet zal de uitbreiding bij bvb Lelydorp plaatsvinden op vrijdag 11 september om 08.00 uur.

Dit betekent dat naast het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de jaggernath Lachmonstraat, burgers bij de vier bovengenoemde locaties terecht kunnen voor de opname/aanvraag van e-ID kaarten.

De ceremoniële launch zal verricht worden door de minister van Biza, Bronto Somohardjo en de directeur van CBB.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…