fbpx

Meer liefdesgevoelens, krachtigere weerstand, betere slaap en minder stress door dagelijks te neuriën

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Verscheidene internationale experts zijn het erover eens dat het dagelijks met gesloten mond neuriën tal van gezondheidsvoordelen met zich kan meebrengen.

De Europese topexpert op het vlak van verjonging, afslanken, fysieke en mentale gezondheid Jonathan Clarke legt aan de GFC Nieuws gezondheidsredactie uit dat neuriën zorgt voor onder anderen het verhogen van het zeer gezonde Nitric Oxide(NO) niveau in het lichaam.

De topexpert die ook een belangrijke adviseur is van Constantin, legt uit dat Nitric Oxide (NO) een cruciale rol speelt bij het ontspannen van de bloedvaten, het versterken van het immuunsysteem, verbeteren van de lichamelijke doorbloeding en nog tal van andere vitale lichaamsprocessen.

Jonathan Clarke wijst er verder op dat meerdere onderzoekingen hebben aangetoond dat neuriën daarenboven zorgt voor het verminderen van stress, het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verlagen van een te hoge hartslag en het produceren van het ‘liefdeshormoon’ oxytocine.

BEKIJK OOK
Heren wiens vriendin met andere mannen werkt zullen haar spoedig kwijtraken, vertelt relatiespecialist

Oxytocine is ook verantwoordelijk voor enkele van de positieve emoties die een mens ervaart tijdens aantrekking en seksueel verlangen. Het hormoon heeft bovendien een gunstige invloed op gevoelens van angst en stress.

Het wordt ook in verband gebracht met meer ontspanning, liefdesgevoelens en psychologische stabiliteit.

Neuriën helpt om beter te slapen en versterkt het immuunsysteem

Door te neuriën komt ook het hormoon melatonine vrij, dat een belangrijke rol speelt binnen het proces van slapen.  Bovendien is melatonine een krachtige vrije radicalenvanger en breedspectrum antioxidant.

Het hormoon heeft ontstekingsremmende effecten en werkt een krachtig immuunsysteem in de hand.