fbpx

Meer dan 500 buitenlandse ‘liefdesvrouwen’ in Suriname negeren coronaregels en zorgen voor infecties

GFC ONDERZOEKSREDACTIE- Meer dan 500 vrouwen in Suriname uit voornamelijk Cuba, Brazilië en Santo Domingo die tegen betaling de liefde bedrijven met mannen, negeren massaal de coronaregels en zorgen voor allerhande infecties evenals besmettingen met het coronavirus.

Er worden dagelijks tot diep in de nacht wilde feesten gehouden met sterke drank, muziek, dans en vervolgens worden talrijke mannen in speciale kamers op liefdesgebied verwend.

Er gaan bewust ook mannen vanuit Paramaribo en andere steden naar deze plekken om deze feesten met een ‘happy end’ te bezoeken.

De betaling geschiedt dikwijls in puur goud. Voor een verwenbeurt die ongeveer een half uur duurt wordt gemiddeld 1 gram goud in rekening gebracht of als men contact betaalt is dat ruim 40 US$.

Opvallend detail is dat de Surinaamse regering ervan op de hoogte is dat alle coronaregels door de dames worden geschonden, echter worden deze gedoogd, vertellen enkele verontruste nachtclubeigenaren aan GFC Nieuws.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen kiezen liever voor natuurlijke oplossing in plaats van Viagra

Er is namens hen een brief aangaande deze ernstige kwestie gestuurd naar de relevante instanties, waarop volgens hen nooit is gereageerd.

Zij zijn er niet over te spreken dat er met twee maten wordt gemeten.

“Wij zijn wel genoodzaakt om de deuren  van onze nachtclubs gesloten te houden, maar intussen gaan alle dames naar andere gebieden om daar op illegale wijze hun liefdesdiensten te leveren. Er is simpelweg sprake van een illegitieme verschuiving van de werkzaamheden naar een ander deel binnen Suriname”.

BEKIJK OOK
Jonge kassierster (23) opgesloten voor verduistering gelden

De nachtclubeigenaren vinden het onverteerbaar dat de overheidsmaatregelen voortdurend en grootschalig worden vertrapt en er niet direct wordt opgetreden.

Een ander negatief effect van het verplaatsen van de liefdesdiensten naar het illegale circuit in het binnenland is dat de medische controles van de dames, die de nachtclubeigenaren lieten uitvoeren, zijn komen weg te vallen.

Dames die bij de officiële nachtclubs werken worden regelmatig onderworpen aan medische tests, onder meer verschillende infectieuze aandoeningen.

Liefdesinteracties met dames die werken bij een legale club brengen dus nauwelijks tot geen gezondheidsrisico’s met zich mee.

“Maar nu de overheid het toelaat dat alle werkzaamheden binnen de illegale sfeer plaatsvinden, is de controle weggevallen”.

“Het zijn dezelfde dames die frequent in de hoofdstad terug komen en ook zorgen voor allerhande infecties evenals die met het coronavirus. Het is schandalig dat de overheid dit allemaal oogluikend toelaat en er geen einde aan maakt”, aldus het verwijt van de Surinaamse nachtclubeigenaren.