fbpx

Meer dan 300 verkeersovertreders binnen een week beboet in Paramaribo

GFC NIEUWS- De Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie heeft in de periode van zondag 20 september tot en met zaterdag 26 september verkeerscontroles uitgevoerd op verschillende plekken binnen Paramaribo.
Tijdens deze controles zijn 70 autobestuurders bekeurd voor het rijden in niet verzekerde voertuigen. 60 autobestuurders zijn op de bon geslingerd, omdat zij hun voertuigen niet ter herkeuring hebben aangeboden. 51 verkeersdeelnemers zijn beboet omdat zij in voertuigen reden die niet voorzien waren van de vereiste nummerplaten. Voor het rijden op zodanige wijze zijn 54 verkeersdeelnemers op de bon geslingerd. Een autobestuurder die door rood licht had gereden werd ook beboet.
Voor het handmatige gebruik van de mobiele telefoon in het verkeer zijn 79 overtreders beboet. Enkele van deze overtreders hebben hun boete ter plaatse voldaan.
De politie doet een beroep op een ieder om erop te letten dat de documenten van hun voertuigen in orde zijn alvorens zij deel gaan nemen aan het verkeer op de openbare weg.

OOK INTERESSANT
Houtenwoning volledig verwoest door brand