fbpx

Meer dan 2.000 voedselpakketten voor binnenland

GFC NIEUWS- Afgelopen week zijn er 2.350 voedselpakketten gestuurd naar het binnenland zegt DNV-directeur Danielle Veira.
Alle pakketten die gestuurd worden, zijn in het kader van de operatie ‘Dring dresi wakti siki’ in het binnenland benadrukte de functionaris. Ze gaf dit aan omdat er veel ophef is ontstaan, omdat personen in partijkleuren de pakketten leverden.
Het was onduidelijk als de pakketten afkomstig zijn van het COVID- team of van de politieke partij, NDP. “Wij kunnen niet bepalen wat mensen wel of niet dragen wanneer zij hun werk doen. Waar wij voor moeten zorgdragen, is dat de mensen de pakketten krijgen,” waren de woorden van Veira.
Vanaf zondag wordt de rest van de voedselpakketten verstrekt door NCCR. De verstrekking zal plaatsvinden in samenwerking met het Bureau Volkscontacten en het ministerie van Regionale Ontwikkeling.
De voedselpakketten bestaan uit: bruine suiker, blom, zout, uien, havermout, groene of gele erwten, sardien, bakkeljauw, thee, poedermelk, spijsolie, blacksoy, 10 kg rijst, 1 fles pindakaas, 1 pak (Maggie) blokjes, 1 pak beschuitjes, 1 blik bruine bonen, 1 blik witte bonen, 1 tube tandpasta, 1 baal toiletpapier, handzeep, afwasmiddel, pineoil, 2 strips Paracetamol, 1 fles multi-vitamine en 1 kg kwak.

BEKIJK OOK
LVV-minister bezoekt boeren in Nickerie