fbpx

Meer dan 12.000 registreren zich voor voedselpakket Sozavo

GFC NIEUWS- Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft op 8 juni bekendgemaakt dat de regering minstbedeelden in de samenleving tegemoet komt met voedingsmiddelenpakket.
Gezinnen met een grootte van maximaal 5 personen ontvangen per maand 1 pakket. Gezinnen groter dan 5 personen komen in aanmerking voor 2 pakketten.
De registratie via app of sms (8726809) zou donderdag 11 juni van start gaan. Echter registreerden personen zich sedert maandag. Het ministerie heeft nu al meer dan 12.000 geregistreerden. Gelet op het hoog tempo van de (voor)registratie, kan men tot en met donderdag 11 juni om 12 uur nog registreren.
De distributie vangt aan op zaterdag 13 juni. De namen die beginnen met de letters T, U, V, W, X, Y en Z zoals reeds vastgesteld door het Covid-19 Managementteam, zullen dan in aanmerking komen.
De verdere details met betrekking tot de distributie worden op vrijdag via de media en de FB-pagina van Sozavo bekendgemaakt.
Deze operatie geldt in eerste instantie voor Paramaribo. In samenspraak met de bestuursdienst zal het ministerie de komende week ook in de districten van start gaan.

BEKIJK OOK
Spuikleppen Afobakadam worden gefaseerd gesloten