fbpx

Surinamers moeten zich niet laten misleiden door ondeskundigen op sociale media

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE– Personen in Suriname en de rest van de wereld moeten zich niet meer laten misleiden door ondeskundigen op sociale media. Laat u zich geen nonsensverhalen aanpraten, zo klinkt de boodschap!

De bekende en gerespecteerde Amerikaanse internist Zubin Damania legt uit dat de nieuwe vaccins zeer veilig zijn en de angst die bij velen in de wereld is ontstaan zeer onterecht is. Om uit de coronaellende te komen is het de beste oplossing om zoveel mogelijk mensen op de wereld te vaccineren.

Damania, een UCSF/Stanford getrainde topspecialist met decennialange ervaring stoort zich aan de volgens hem totaal verkeerde informatie die op het internet wordt verspreidt over de zogenaamde gevaren van de nieuwe mRNA- COVID- vaccins.

“Ik ben na uitgebreid dataonderzoek en discussies met topexperts er honderd procent van overtuigd dat de nieuwe mRNA- vaccins zeer veilig en effectief zijn. De vaccins zijn bovendien de beste en veiligste oplossing om uit de coronapandemie te geraken”, stelt de ervaren internist.

BEKIJK OOK
Mobilisatiecampagne NPS in Sipaliwini gestart

Volgens de medicus krioelt het op het internet van desinformatie die verspreidt wordt door fake deskundigen waardoor mensen nodeloos bang zijn en nog steeds worden gemaakt om zich te laten vaccineren.

In een interessante video ontkracht dokter Damania  alle onzinverhalen en geeft uitgebreid uitleg over de werking van het vaccin, waarom dat zo snel is ontwikkeld en beschikbaar is gekomen en welke voordelen deze nieuwe vaccintechniek in de toekomst voor de mensheid kan betekenen.

Zie video onderin>>>