fbpx

Medisch-directeur SZF ook op non-actief

GFC NIEUWS- Medisch-directeur Humphrey Hasrat van het Staatsziekenfonds (SZF) is maandag op non-actief gesteld.
Directeur Rick Kromodihardjo werd de vorige week al ontheven. De autoriteiten zijn bezig met een onderzoek naar fraude en wanbeleid bij het SZF.
Waarnemend directeur Jolanda Pronk heeft middels een schrijven aan Hasrat meegedeeld dat hij op non-actief is gesteld en zich niet op de terreinen van het SZF mag begeven. Hasrat mag ook geen contact onderhouden met personen verbonden aan het SZF.
In een reactie aan Pronk schreef Hasrat dat hij als werknemer van het SZF de eigendommen van het bedrijf zal afgeven op een bij hem bekend adres van de Stichting Staatsziekenfonds aan de Fred Derbystraat. “Het verbaast mij dat u als juridisch onderlegde persoon mij vraagt om spullen af te geven aan een instantie waarmee ik in deze geen werkrelatie heb. Ter voorkoming van misverstanden zal ik mij laten vergezellen door mijn juridische adviseur en zal ik de vrije pers ook uitnodigen om dit mee te maken. Met betrekking tot de tweede alinea van uw brief, waarin u al dan niet op Instructies van hogerhand mij op een fascistische manier probeert te beletten om relaties met on afhankelijk personen te onderhouden, moet ik u mede delen dat ik dit verbod aan mijn laars zal lappen.”

BEKIJK OOK
Lijk vermiste man aangespoeld nabij aanmeersteiger Vabi