fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Media toch aanwezig bij beëdiging nieuwe dc’s

GFC NIEUWS- Mediabedrijven zijn alsnog door de Communicatiedienst Suriname (CDS) uitgenodigd om de beëdiging van de 18 nieuwe districtscommissarissen (dc’s) bij te wonen.
In eerste instantie was de media niet uitgenodigd voor de plechtigheid die eerst zou plaatsvinden in het Presidentieel Paleis. De media zou voorzien worden van beeldmateriaal en zou de beëdiging live worden uitgezonden, vanwege Covid-19.
Echter werd hiertegen door diverse mediabedrijven geprotesteerd en werd besloten om de beëdiging te verplaatsen naar de Congreshal.
CDS zegt het volgende hierover:
Respect naar mediapartners
In deze tijd waarbij wij geconfronteerd worden met de uitdagingen die Covid 19 met zich meebrengt is het zaak constant balans te vinden. Voortgang van dagelijkse processen en onderwerping aan aangepaste Covid-19-regelgeving brengt maar al te vaak een spanningsveld. Dit spanningsveld heeft voor een misconceptie gezorgd bij sommige delen van de vrije pers.
De aanhef van alle communicatie stelt echter dat van onze kant uit de pers wordt gezien als een waardige partner. Het is dan ook in die sfeer dat de installatie van de districtscommissarissen is verplaats naar de Congreshal alwaar elk mediahuis en aan hen verwante entiteit welkom is. Als waarachtige partner geven wij ook aan dat het CDS een open deur beleid voert. Enig misnoegen en of commentaar mag voor een vlotte communicatie rechtstreeks naar ons toe via de geëigende kanalen. Dit om te voorkomen dat boodschappen naar de regering of diens communicatiedienst toe, via de pers, dus een langere weg worden geformuleerd.
Transparant en met inachtneming van zowel uw gezondheid als uw recht tot nieuws vergaren verblijven.
Uw partner in deze
Communicatiedienst Suriname

OOK INTERESSANT
Voorlopige resultaten verkiezingen Jeugdraad Suriname bekend