fbpx
Media maakt kennis met Houttuyn Wellness River Resort

Vandaag heeft de media officieel kennis gemakt met het Houttuyn Wellness River Resort. De officiële opening van de eerste fase, namelijk de wellness club en de faciliteiten vonden vandaag plaats.

Het resort ligt op 15 minuten rijden of varen vanaf Paramaribo. Met veel aandacht voor de beleving van de gasten, zult in het resort weinig tekort komen. De unieke bouwstijl, het scala aan faciliteiten en de unieke beleving langs de Suriname Rivier, wil het resort de Surinaamse gemeenschap en onze toeristen niet onthouden.

Een wellness resort in wording

De initiatiefnemers hebben met veel enthousiasme het idee gevat om een spraakmakend wellness resort te realiseren in Suriname. Na een periode van brainstormen, marktonderzoek, bedrijfsplanning, architectuur, kwam de toezegging voor een PSI-subsidie (Private Sector Investeringsprogramma) van de Nederlandse overheid. Het financieringsconsortium van De Surinaamsche Bank, Assuria en Hakrinbank werd bereid gevonden om mee te financieren. Na een gedegen voorbereiding was het prestigieuze plan klaar voor uitvoering. Twee jaar later staan we hier.

Faciliteiten

Zoals het begrip wellness al doet vermoeden gaat het er om dat elke bezoeker zich volledig op zijn gemak voelt en door optimaal te genieten van de omgeving volledig tot rust komt. Bij Houttuyn Wellness River Resort kunt u de dagelijkse beslommeringen even vergeten en uzelf laten verwennen met een scala aan wellness behandelingen en genieten langs een van de zwembaden. Hierbij maken de wellness therapeuten niet alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten maar ook van lokale en internationale technieken en kruiden, alles met uitzicht op de Surinamerivier.

De wellness club biedt dus een interessante mix van behandelingen met de eigen Houttuyn touch. Marroninvloeden zijn overigens niet alleen in de behandelingen en kruiden terug te vinden maar zoals u al gemerkt zal hebben ook in de bouwstijl.

Op het resort bevindt zich ook een multi functionele ruimte die uitermate geschikt is voor meetings, presentaties en tentoonstellingen, met de nodige voorzieningen. De omgeving alleen al garandeert elke ondernemer of deelnemer aan een workshop, training of vergadering een boost van creativiteit en inventiviteit. Uw zintuigen zullen geprikkeld worden tot de beste resultaten. Maar een ontbijt, lunch of diner tussendoor, yoga- of meditatiesessie of gewoon een relaxmoment in alle rust, ver van het verkeer, aan het water, is ook zeker aan te raden. De bar nabij de main pool leent zich uitstekend voor momenten om een drukke dag op gepaste wijze af te sluiten. Genoeg reden dus om eens een kijkje te nemen bij Houttuyn Wellness River Resort.

Toekomst

Aan de verdere ontwikkeling van Houttuyn Wellness River Resort wordt hard gewerkt. Het hotel, de volgende fase, wordt even uniek als de rest van het resort, met losstaande cabana’s die een comfortabele overnachting garanderen. Tegelijkertijd met het hotel worden de zeventien koopvilla’s verkocht. Deze worden als luxueuze woning of een comfortabel vakantiehuis ontwikkeld.

Het unieke van deze villa’s is dat de eigenaren op een aantrekkelijke manier verblijven op het resort, met gebruikmaking van alle resort faciliteiten. Via het optionele rental management programma kan de eigenaar een aantrekkelijk rendement behalen indien investeren een hoofddoel is. Ook bestaat de mogelijkheid om een eigendomskavel te kopen waarop men zelf een villa kan bouwen.

Het Houttuyn team staat klaar om u te verwelkomen als gast of partner voor een samenwerking. De ondernemers zijn zich ervan bewust dat samenwerken het sleutelwoord is tot succes. Houttuyn Wellness River Resort is bij uitstek de plek waar het beste uit de natuur wordt gebruikt ten bate van u om uw dag op een speciale wijze te beginnen of af te sluiten.(GFC)

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…