fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Medewerkster zwaar materiaalbedrijf klemgereden en beroofd van groot geldbedrag

GFC NIEUWS- Een medewerkster van een zwaar materiaalbedrijf aan de Industrieweg Noord werd maandagavond klemgereden door rovers, die US$ 25.000, SRD 28.000 en 400 euro uitmaakten.
Intussen heeft de politie één van de verdachten ingerekend, meldt de PR van het KPS. De vrouw, die op het punt stond om geld te gaan storten, werd bij het instappen in haar voertuig, klemgereden door een witgelakt voertuig waarin 2 mannen zaten.
Onder bedreiging van een vuistvuurwapen, werd zij door deze mannen beroofd van een tas met daarin een groot geldbedrag in valuta en SRD, een rijbewijs, ID-kaart, drie verzekeringspasjes en een mobiele telefoontoestel.
Na de daad reden de daders naar de richting van de Koffiedam. Het voertuig werd kort daarna onbeheerd aan de IJzerhartstraat in de directe omgeving van een hotel aangetroffen en in beslag genomen.
Uit het onderzoek blijkt dat de verdachten in een ander voertuig van een bekend taxibedrijf stapten en reden naar de richting van de Pikinstonstraat.
Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft in deze zaak 27-jarige verdachte R.M. aangehouden. Hij wordt ervan verdacht samen met zijn kompaan de beroving in de ochtend van 14 december te hebben gepleegd.
R.M. werd aangehouden, overgebracht en in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek werkt aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige kompaan.

OOK INTERESSANT
Politie rijdt lijnbus klem om dief te pakken