fbpx
Medewerkers Storingsdienst EBS besmet met het coronavirus

GFC NIEUWS- Bij de afdelingen die te maken hebben met onder andere de assistentie bij storingen van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) zijn er medewerkers positief getest op Covid-19.

Dit heeft tot gevolg dat delen van de organisatie conform de gezondheidszorgprotocollen van onder andere het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) zijn geïsoleerd en een andere deel van medewerkers van deze afdelingen uit voorzorg in thuisquarantaine zijn geplaatst.

De EBS blijft de diensten ten behoeve van de energievoorziening voortzetten, weliswaar met technici van andere divisies en vraagt derhalve begrip voor eventuele langere responstijden voor wat betreft diensten zoals storingen, spanningsklachten, nieuwe aansluitingen.

Ten overvloede meldt het bedrijf dat haar overige dienstverlening zoals de kassa’s, 175 klantenservice, gaslevering enzovoorts normaal voortgang vindt, met de daarbij behorende Covid-19-preventievemaatregelen en stelt voor diverse diensten, digitale opties ter beschikking (website, SMS, EBS MyAccount, EBS Facebook), zodat klanten niet persé uit huis moeten hiervoor.

De EBS doet er alles aan om eventueel ongerief tot het minimale te beperken, rekening houdende met de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…