fbpx

Medewerkers Storingsdienst EBS besmet met het coronavirus

GFC NIEUWS- Bij de afdelingen die te maken hebben met onder andere de assistentie bij storingen van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) zijn er medewerkers positief getest op Covid-19.
Dit heeft tot gevolg dat delen van de organisatie conform de gezondheidszorgprotocollen van onder andere het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) zijn geïsoleerd en een andere deel van medewerkers van deze afdelingen uit voorzorg in thuisquarantaine zijn geplaatst.
De EBS blijft de diensten ten behoeve van de energievoorziening voortzetten, weliswaar met technici van andere divisies en vraagt derhalve begrip voor eventuele langere responstijden voor wat betreft diensten zoals storingen, spanningsklachten, nieuwe aansluitingen.
Ten overvloede meldt het bedrijf dat haar overige dienstverlening zoals de kassa’s, 175 klantenservice, gaslevering enzovoorts normaal voortgang vindt, met de daarbij behorende Covid-19-preventievemaatregelen en stelt voor diverse diensten, digitale opties ter beschikking (website, SMS, EBS MyAccount, EBS Facebook), zodat klanten niet persé uit huis moeten hiervoor.
De EBS doet er alles aan om eventueel ongerief tot het minimale te beperken, rekening houdende met de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten.

BEKIJK OOK
Turkse crimineel aangehouden in Suriname