fbpx
Medewerkers afdeling Ontwateringswerken OW in thuisquarantaine

GFC NIEUWS- Een medewerker van afdeling Ontwateringswerken van het ministerie van Openbare Werken is positief getest op Covid-19.

Enkele medewerkers zijn voor 2 weken in thuis quarantaine.

Momenteel wordt de afdeling gereinigd.

Er is onrust onder de medewerkers, omdat men van mening is dat het heel gebouw ontsmet zou moeten worden en niet alleen die afdeling. Dit, omdat de desbetreffende medewerkers in contact zijn gekomen met medewerkers van andere afdelingen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.