fbpx
Facebook Pagelike Widget

Medewerker restaurant Passie, Food and Wines positief getest op Covid-19

GFC NIEUWS- Een medewerker van restaurant Passie, Food and Wines is besmet met het coronavirus.

“Onze medewerker is direct in quarantaine gegaan. De overige medewerkers vertonen geen ziekteverschijnselen”, schrijft de directie zelf.

Uit voorzorg voor gasten en het personeel is besloten om het restaurant voor de komende 14 dagen te sluiten en grondig te laten ontsmetten door een erkend bedrijf.

“Wanneer we na de incubatietijd ons allemaal goed voelen en geen ziekteverschijnselen vertonen, gaan we weer open, uiteraard met de inachtneming van de voorgeschreven Covid-maatregelen zoals we al die steeds hanteren,” schrijft de directie.

“Wij wensen onze medewerker een spoedig herstel. Het is een verdrietig besluit om het restaurant te sluiten, maar de gezondheid van u en ons personeel staat op nummer 1. Wij hopen u na deze periode weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Stay safe everyone ❤”

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.