fbpx
Facebook Pagelike Widget

Medewerker baadt in afwasbak fastfoodrestaurant

GFC NIEUWS- Een fastfoodmedewerker is met ontslag nadat een video online werd geplaatst waarop te zien is hoe hij een bad neemt in de afwasbak van een branche van Wendy’s in de VS.

Het clipje dat eerst geüpload was op TikTok, waar het een paar duizend keer werd bekeken, ging daarna viraal op andere sociale mediaplatformen.

De man zit met ontbloot bovenlichaam in zeepwater tot aan zijn schouders in de afwasbak en komen zijn knieën boven het water te zien. Onduidelijk is als hij helemaal naakt was.

Verder is te zien dat iemand – hoogstwaarschijnlijk een andere medewerker – hem een doek toegooit en zei om zichzelf af te wassen.

De man lacht en zegt “het voelt aan als een bubbelbad” en “ik geniet slechts van het leven, baas”.

Christian Camp, een woordvoerder van Wendy’s, zegt dat alle medewerkers die betrokken waren bij dit schandaal met ontslag zijn, nadat de leiding erachter kwam.

Stappen zijn ondernomen om te voorkomen dat zulks zich herhaalt.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…