fbpx
Mathoera zal vuile was KPS niet buiten hangen

Krishna Hoesainali-Mathoera zal de vuile was van het Korps Politie Suriname(KPS) niet buiten hangen. Het KPS heeft dinsdag afscheid genomen van de politie-commissaris, tevens lid van het managementteam.

Hoesainali heeft gekozen voor een politieke carrière en heeft haar functie neergelegd.

Zei zegt de onaangename zaken binnen het korps niet te zullen bespreken met buitenstaanders mocht ze gekozen worden. De huidige VHP-volksvertegenwoordigers zijn altijd kritisch geweest over de aanpak van de criminaliteit in deze regeerperiode.

“ Ik heb niets met vuile was te maken. Ik ben heel optimistisch en ik kijk altijd naar de positieve zaken in het leven. Het korps dat me zo dierbaar is geweest en verrijkt heeft in vele opzichten kan ik dat niet aandoen. Ik denk dat ik de laatste persoon ben die het korps zal schaden,” zegt Hoessainali.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.